Miten valmistaudun ennen hierontaa? Entä miten koronatilanne vaikuttaa?

Miten valmistaudun ennen hierontaa? Entä miten koronatilanne vaikuttaa?


Kerron tässä blogissa muutamia asioita, jotka on hyvä huomioida ennen hierontaan tuloa.

Ensimmäisellä hoitokerralla

Ensimmäisellä hoitokerralla saat täytettäväksesi esitietolomakkeen. Voit halutessasi saapua hoitolaan muutaman minuutin ennen sinulle varattua aikaa, jolloin varsinaista hoitoaikaa ei kulu lomakkeen täyttämiseen. Muutoinkin, tule mahdollisuuksien mukaan mieluummin hieman ajoissa kuin myöhässä, hoidettavaksi asettuminen käy niin luontevammin.

Hoitoon tulemiseen ei erityisesti tarvitse valmistautua, voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Toki ilmojen viilentyessä kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta puettavaksi päälle hieronnan jälkeen.

Vastaanottoni sijaitsee Hoitola Auran tiloissa, Hämeenkatu 32. Sisäänkäynti on katutasossa Hämeenkadun puolelta. Saapuessasi soita ovikelloa.

Jos sairastut

Mikäli sairastut tai alat oireilla, muista perua aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin! Hierontaan ei saa tulla kipeänä eikä antibioottikuurin aikana! Jo ennen korona-aikaa on flunssaisen ihmisen hierominen ollut esteellistä. Hieronta on kyllä mukavaa mutta se myös rasittaa fyysisesti, ja kipeänä kuuluu levätä.

Hieronta-ajoista on kova kysyntä ja olisi suotavaa että kaikki hoitoajat saataisiin niitä tarvitseville. Peruthan hoitoaikasi heti kun tiedät ettet pääse paikalle.

Hoitokäytännöistä

Käytän asiakaskohtaamisten aikana suu-nenäsuojaa. Huolehdin kosketuspintojen puhdistamisesta asiakkaiden välillä.

Toivon myös asiakkaideni omalta osaltaan seuraavan korona-virustilannetta ja huolehtivan ajantasaistem suositusten noudattamisesta.

Kiitos yhteistoiminnallisuudestasi ja lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Koulutettujen hierojien liitto PhysioTools ePassi

Tietosuoja ja yksityisyys

Kotisivut yritykselle: Sivututka