Who? Me?

Who? Me?


Olen Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö. Hoitopuolen koulutukseni on seuraavanlainen:

  • Hierojan ammattitutkinto, Koulutettu hieroja, 2007 (Savon ammatti- ja aikuisopisto, Kuopio)
  • Jalkojenhoidon ammattitutkinto, 2009 (Savon ammatti- ja aikuisopisto, Kuopio)
  • Hierojan erikoisammattitutkinto, sisältäen seuraavat tutkinnon osat: Urheilijan lihashuolto, Nivelten liikkuvuuden edistäminen, Hierontatyön asiantuntijana toimiminen, Kivun hoito, 2016-2019 (Pirkanmaan urheiluhierojakoulu, Tampere)
  • PilatesHealth-ohjaajakoulutus, 2019 (Suomen Terveysliikuntainstituutti, Espoo)
  • Lisäksi useita lyhyempiä hoitopuolen koulutuksia.
  • Fysioterapian opinnot 2020- (Metropolia Ammattikorkeakoulu, Helsinki)

Olen työskennellyt pääasiassa omilla vastaanotoillani Kuopiossa ja Turussa. Kuopion vuosina toimin lisäksi sivutoimisena tuntiopettajana Savon ammatti- ja aikuisopiston hierojakoulutuksessa vuosina 2008-2012.

Kysymykset, jotka saavat minut syttymään yhä uudelleen ovat miksi ja miten. Miksi ollaan tässä pisteessä? Miten tästä lähdetään eteenpäin? Näitä mieluusti pohdiskelen yhdessä kanssasi. Suurin osa kiputiloista kun ei synny hetkessä.

Olen juuri astunut vaivojen tälle puolen, täytettyäni 40 vuotta. Jaan siis mielelläni matkaa kanssasi taistossa kehon kiputiloja vastaan. Kaikenlainen kipu eristää helposti muista. Jokainen kantaa toki vastuun itsestään ja hyvinvoinnistaan, mutta kaikki muuttuu hippasen helpommaksi, kun asioita voi jakaa, ja niiden eteen voi tehdä työtä yhdessä.

Rakastan kahvia, kirjoittamista, hymyjä ja rehellisyyttä. Niillä pärjää mielestäni hyvin pitkälle. Loput korjaakin sitten hyvä hieronta ja pilates.

May your coffee, pelvic floor, intuition and self-appreciation be strong <3

Koulutettujen hierojien liitto PhysioTools ePassi

Tietosuoja ja yksityisyys

Kotisivut yritykselle: Sivututka